• Lokale håndværkere
  • Gratis prøverens
  • 15 års garanti
  • Tilfredshedsgaranti
  • Miljøgodkendte produkter
  • Landsdækkende service uden kørselstillæg

Ramte fliser, fremstå som nye

Har det danske vejr været hård ved dine fliser, så lad Eggersgaard stå for fliserens hos dig. Når dine fliser er hårdt ramt af genstridig flisepest, mos og alger, så kan fliserens være behandlingen, som redder dine fliser. 

Når du får udført professionel fliserens, algebehandling eller vinduespolering af Eggersgaard, så kan du spare penge ved at benytte dig af dit håndværkerfradrag. Du kan læse mere om håndværkerfradraget hos SKAT. 

Læs mere om håndværkerfradrag hos SKAT her.

Fliserens med imprægnering

70,- pr./m2 inkl. moms
49,- pr./m2 inkl. moms

Med helt rene fliser følger vi op med en nanoimprægnering, som fliserne opsuger og forsegler overfladen. På den måde opnår du den bedste effekt og holdbarhed af rensningen af fliserne.

Imprægneringen forlænger det flotte resultat som rensningen af fliserne har givet. Det gør det blandt andet ved at formindske vækstmulighederne for alger og mos. Det betyder at du har glæde af fliserensningen i længere tid. 

Fliserens med kunden i fokus

Hos Eggersgaard ønsker vi at vores kunder er tilfredse med det vi leverer. Derfor har vi tilfredshedsgaranti. Så er du ikke tilfreds med resultatet, så kommer vi og gør det hele om. Det mener vi er god service for vores kunder.

Derudover tror vi på kvalitet og derfor benytter vi os også af professionelt udstyr og teknik. Vi bruger den bedste imprægnering på markedet, så vi står inde for både kvaliteten og holdbarheden. 

Kontakt os og hør mere om fliserens

Ønsker du at vi skal rense og imprægnere dine fliser eller har du spørgsmål, som du ønsker besvaret, så er du velkommen til at tage kontakt til Eggersgaard. Vi tilbyder også en gratis prøverens på 1x1m, så du med egne øjne kan se hvad vi kan gøre for dine fliser.

Kontakt os på telefon 53 52 52 68 eller skriv til os på mail kontakt@eg-an.dk. Du er også velkommen til at sende din besked via vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.