FLISERENS

MED TILFREDSHEDSGARANTI

RAMTE FLISER, FREMSTÅ SOM NYE

  • Lokale håndværkere
  • Gratis prøverens
  • 15 års garanti
  • Tilfredshedsgaranti
  • Miljøgodkendte produkter
  • Landsdækkende service uden kørselstillæg

Har det danske vejr været hård ved dine fliser, så lad Eggersgaard stå for fliserens hos dig. Når dine fliser er hårdt ramt af genstridig flisepest, mos og alger, så kan fliserens være behandlingen, som redder dine fliser. 

Når du får udført professionel fliserens, algebehandling eller vinduespolering af Eggersgaard, så kan du spare penge ved at benytte dig af dit håndværkerfradrag. 

Læs mere om håndværkerfradrag hos SKAT her.

FLISERENS MED IMPRÆGNERING

80,- PR./M2 INKL. MOMS
48,- PR./M2 INKL. MOMS

Med helt rene fliser følger vi op med en nanoimprægnering, som fliserne opsuger og forsegler overfladen. På den måde opnår du den bedste effekt og holdbarhed af rensningen af fliserne.

Imprægneringen forlænger det flotte resultat som rensningen af fliserne har givet. Det gør det blandt andet ved at formindske vækstmulighederne for alger og mos. Det betyder at du har glæde af fliserensningen i længere tid. 

FLISERENS MED KUNDEN I FOKUS

Hos Eggersgaard ønsker vi at vores kunder er tilfredse med det vi leverer. Derfor har vi tilfredshedsgaranti. Så er du ikke tilfreds med resultatet, så kommer vi og gør det hele om. Det mener vi er god service for vores kunder.

Derudover tror vi på kvalitet og derfor benytter vi os også af professionelt udstyr og teknik. Vi bruger den bedste imprægnering på markedet, så vi står inde for både kvaliteten og holdbarheden. 

KONTAKT OS OG HØR MERE OM FLISERENS

Ønsker du at vi skal rense og imprægnere dine fliser eller har du spørgsmål, som du ønsker besvaret, så er du velkommen til at tage kontakt til Eggersgaard. Vi tilbyder også en gratis prøverens på 1x1m, så du med egne øjne kan se hvad vi kan gøre for dine fliser.

Kontakt os på telefon 53 52 52 68 eller skriv til os på mail kontakt@eg-an.dk. Du er også velkommen til at sende din besked via vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.  

Kontakt

Vi kontakter dig naturligvis snarest muligt.
Du er også velkommen til at ringe.

SPAR LIGE NU 40% PÅ FLISERENS

Inklusiv imprægnering
80,- pr. kvm.

48,- pr. kvm.

Inkl. moms

LAD OS RINGE DIG OP

Udfyld med dine kontaktinformationer

 

– Så ringer vi dig op til en snak om netop dine behov indenfor: algebehandling, fliserens, facaderen, terrasserens, solcellerens

 

– Ja ALT indenfor udendørs rengørring.

Vi lever af det flotte resultat og vores glade kunder. Derfor tilbyder vi

tilfredshedsgaranti

Du får et resultat som vi med stolthed skilter med. 

Følg os gerne på facebook, se mere i vores galleri

eller tag kontakt for et uforpligtende tilbud. 

Når vi har været på besøg  er naturligvis meget velkommen til at lave

din egen anmeldelse på facebook eller på Anmeld Håndværker

 

Det siger vores kunder