Eggersgaard Randers v/Michael Holm

Trænger husets omgivelser til fliserens, vinduespolering eller algebehandling? Eggersgaard står klar til at hjælpe dig med alt inden for udendørs rengøring. Eggersgaard Randers v/ Michael Holm hjælper kunder i Randers og omegn.

Når du vælger Eggersgaard, så ved du at du får et godt resultat. Vi har tilfredshedsgaranti, så vi kommer og gør hele jobbet om, hvis du ikke er tilfreds. Det gælder uanset hvilken ydelse vi leverer hos dig. 

Miljøbevidst fliserens og nanoimprægnering i Randers

Vi tilbyder professionel fliserens med markedets bedste udstyr og miljøgodkendte produkter. Det er med til at sikre flisernes sundhed - også efter de er færdigbehandlet. Vi giver fliserne en dybdegående rens, så de efterfølgende er så pæne som nye.
Når vi har renset fliserne, giver vi dem en nanoimprægnering, som fliserne suger og det forsegler herefter overfladen. På den måde vil holdbarheden på rensningen forlænges, så du får glæde af resultatet i længere tid. Vi bruger den bedste imprægnering på markedet og derfor kan vi stå 100% inde for kvaliteten og holdbarheden. 

Vi tilbyder også algebehandling og vinduespolering

Hos Eggersgaard ønsker vi at tilbyde alt inden for udendørs rengøring: 

Vi tilbyder at komme forbi og lave en gratis prøverens på 1x1 m, så du med egne øjne kan se, hvad vi kan gøre for dig.
Uanset hvad vi hjælper dig med, har du mulighed for at spare penge ved at bruge dit håndværkerfradrag. Du kan læse mere om, hvor meget du sparer på SKAT’s hjemmeside

Kontakt os hvis du ønsker fliserens i Randers og omegn

Ønsker du fliser som er fri for flisepest? Så tag kontakt til Eggersgaard og bestil en fliserens. Vi kan sørge for at alle fliser bliver så rene, at de fremstår som nye. 
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 53 52 52 68 eller ved at sende en mail til kontakt@eg-an.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.