Eggersgaard Thisted v/ Bent Bjørn

Når huset har brug for en grundig udendørs rengøring med eksempelvis fliserens, algebehandling eller vinduespolering, så kontakt Eggersgaard Thisted v/ Bent Bjørn. Vi sørger for at gøre vores kunder tilfredse i Thisted og omegn. 

Ved at vælge Eggersgaard til at stå for udendørs rengøring, er din garanti for et holdbart resultat. Vores fokus er at gøre vores kunder tilfredse og derfor yder vi tilfredshedsgaranti. Det betyder at vi gør det hele om, hvis du ikke er tilfreds. 

Miljøvenlig fliserens med nanoimprægnering i Thisted

Vi ønsker at tilbyde det bedste og mest professionelle for vores kunder og derfor bruger vi markedets mest professionelle udstyr og miljøgodkendte produkter. På den måde kan vi sikre flisernes sundhed og udseende både under og efter behandlingen. 

Efter endt fliserens får fliserne en nanoimprægnering som suger ned i fliserne og på den måde bliver fliserne forseglet. Vi bruger kun den bedste imprægnering, som er på markedet, så vi kan stå 100% inde for kvaliteten. Imprægnering er et godt valg, da det forlænger holdbarheden på fliserensningen, så holdbarheden af behandlingen forlænges mest muligt.

Vi kan alt inden for udendørs rengøring

Uanset hvad du har brug for af udendørs rengøring, så kan Eggersgaard hjælpe dig:

Vil du gerne se syn for sagen og se hvordan vi kan hjælpe dig, så kommer vi gerne forbi og laver en gratis prøverens på 1x1 m.
Ligegyldigt om du får fliserens, algebehandling eller en tredje ting, så har du mulighed for at spare penge med dit håndværkerfradrag. Du kan læse læse mere om det på SKAT’s hjemmeside

Tag kontakt hvis du ønsker fliserens i Thisted og omegn

Vil du have fliser så pæne, som var de helt nye? Tøv ikke med at tage kontakt til Eggersgaard. Vi kan rense selv de mest beskidte fliser. 
Vi kan kontaktes på telefon 53 52 52 68. Du kan også sende din besked i en mail til kontakt@eg-an.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.