Hos Eggersgaard tilbyder vi vinduespolering med kalkfrit vand og uden kemikalier. Vi klarer poleringen af både små og store vinduer uanset antal. Vi klarer både enkeltstående aftaler og aftaler med fast vinduespolering med jævne mellemrum. 
Du kan spare penge på både vinduespolering, algebehandling og fliserens udført professionelt af Eggersgaard. Det kan du ved at benytte dig af dit håndværkerfradrag, som du kan læse mere om på SKAT’s hjemmeside

Vinduespolering uden striber

Når du vælger Eggersgaard til at stå for vinduespoleringen, så kan du være sikker på at vi leverer høj kvalitet hver gang. Vi ønsker at vores kunder er tilfredse med vores arbejde og derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti.

Vi har høje standarder for vores vinduespolering og derfor ønsker vi også at aflevere dine vinduer skinnende rene og uden striber hver gang, vi kommer og pudser dine vinduer. Vi kommer og gør jobbet om, hvis du ikke er tilfreds. 

Vinduespolering i hele Danmark

Eggersgaard tilbyder den samme gode service til kunder i hele Danmark. Det gør vi ved at have afdelinger i hele landet, hvorfra vi kan betjene kunder i nærområdet. Vi tilbyder gode priser på alle vores ydelser uden skjulte gebyrer.

Vi ønsker det bedste resultat for vores kunder og derfor benytter vi os også af det bedste udstyr til vores arbejde. Af samme grund bruger vi også at de bedste rengøringsprodukter, som vi er sikre på kan leve op til vores standard. 

Vores priser på vinduespolering

Ønsker du at høre mere om vores priser på vinduespolering af dine vinduer, så tag gerne kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe dig til rene vinduer.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 53 52 52 68 eller ved at sende en mail til kontakt@eg-an.dk. Du er også velkommen til at sende din besked via vores kontaktformular